espa

Αποστολές και Επιστροφές

Το Mediterraneo Eshop σας δίνει τα δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας μέσω του Ελληνικού Ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ) και υπηρεσιών ταχυμεταφορών.

Σε περίπτωση δυσχερειών στην εκτέλεση της παραγγελίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται σε 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η παράδοση παραγγελιών εκτός Ελλάδας μπορεί να διαρκέσει από 5 εργάσιμες ημέρες έως 2-3 εβδομάδες, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που έχει επιλεχθεί.

Λάβετε υπόψη ότι ο χρόνος παράδοσης διεθνών παραγγελιών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το ταχυδρομείο και το τελωνείο της χώρας παράδοσης, το οποίο μπορεί να κρατήσει δέματα για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν την αποδέσμευση τους.

Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν επιπλέον χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από φόρους και δασμούς κατά τη διαδικασία εκτελωνισμού. Η Mediterraneo δεν φέρει καμία ευθύνη για την πληρωμή αυτών των χρεώσεων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Το Mediterraneo Eshop δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα επιστροφής ελλαττωματικών προϊόντων  της παραγγελίας του εντός 30 ημερών από την ημέρα που την παρέλαβε για αντικατάσταση προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα αντικείμενα επιστραφούν σε άριστη κατάσταση μέσα στη συσκευασία τους και συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς. Οι επιστροφές καταχωρούνται μέσω αποστολής email στο [email protected]

Οι επιστροφές θα πιστώνονται στη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά. Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται εντός 30 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από το γραφείο μας.

Στην περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος ο πελάτης μπορεί να ειδοποιήσει την εταιρεία είτε τηλεφωνικώς (+30 28310 21440) είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) αναφέροντας το ελάττωμα του προϊόντος.

Οι επιστροφές θα αποστέλλονται αποκλειστικά και μόνο στη διεύθυνση:

Mediterraneo Eshop (Επιστροφές),

Ακαδημίας 83, Ρέθυμνο, Κρήτη,

TK 74100, Ελλάδα.