espa

Σχετικά με εμάς

Με έδρα το Ρέθυμνο της Κρήτης, την πόλη των Γραμμάτων και των τεχνών η Mediterraneo ιδρύθηκε εδώ και 20 χρόνια

Η πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας, τα μνημεία, τα έργα τέχνης, οι θησαυροί των μουσείων, οι λαϊκές παραδόσεις αλλά και η ελληνική φύση, με την άγρια και ενδημική χλωρίδα, τα δάση, τα βουνά, τις μοναδικές θάλασσες, τις παραλίες και το λαμπρό ήλιο, ελκύουν επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο. Όλοι τους, μαγεμένοι, αποχωρώντας θέλουν να πάρουν ένα “κομμάτι” Ελλάδας μαζί τους. Μια ανάμνηση, ένα δώρο που θα κρατάει ζωντανή την εμπειρία που έζησαν. Αυτό το προσφέρει η Mediterraneo με τις μοναδικές δημιουργίες της: αντικείμενα και ιδέες από την Ελλάδα!

ACRYLIC ART OBJECTS

H Mediterraneo σχεδιάζει και παράγει προϊόντα εμπνευσμένα από την την Ελληνική Φύση και τον Ελληνικό Πολιτισμό!

Η πρωτότυπες ιδέες, ο σύγχρονος σχεδιασμός, η εμμονή στην ποιότητα, η εγκυρότητα και επιστημονική προσέγγιση, ο σεβασμός στο ελληνικό πνεύμα, η ανάγκη για αυθεντικότητα και η πολυετής εμπειρία οδηγούν στην δημιουργία προϊόντων κατάλληλων για ελληνικά και διεθνή μουσεία (Ακρόπολης, Βρετανικό Μουσείο κλπ), κέντρα πολιτισμού, οργανισμούς και εταιρείες που αξιολογούν αυστηρά την ποιότητα, την επιστημονική και αισθητική αρτιότητα.

ENGRAVINGS

Εκδόσεις γεμάτες Ελλάδα για μικρούς και μεγάλους: ταξιδιωτικές, ψυχαγωγικές, εκπαιδευτικές!

Εμπνευσμένα βιβλία δραστηριοτήτων για παιδιά με αντικείμενο και στόχο την εξοικείωση με την ελληνική φύση και των ελληνικό πολιτισμό. Πρωτότυπα επιτραπέζια παιχνίδια, παζλ, χάρτινες μάσκες για μια διασκεδαστική εξερεύνηση και ανακάλυψη του ελληνικού πνεύματος! Κεραμικά αντικείμενα, αντίγραφα των μουσειακών πρωτοτύπων, διακοσμητικά είδη για να …γεμίσει το σπίτι Ελλάδα. Και ακόμα μπλουζάκια, τσάντες και αξεσουάρ για όσους λατρεύουν τους ελληνικούς θησαυρούς και αγαπούν να λάμπουν μέσα από αυτούς!

ΒΙΒΛΙΑ

Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε υπέροχα δώρα για το κατάστημά σας ή να τα χαρίσετε

Επιπλέον, πρωτότυπα αντικείμενα, πάντα με γνώμονα την ανάδειξη της ελληνικής φύσης και του ελληνικού πολιτισμού, σχεδιάζονται και παράγονται από την Mediterraneo κατά παραγγελία για Μουσεία, Εταιρείες, Οργανισμούς. Ο σχεδιασμός των προϊόντων, της συσκευασίας και της προβολής τους πραγματοποιούνται στο ατελιέ της εταιρείας από επιστημονική και καλλιτεχνική ομάδα και η παραγωγή ολοκληρώνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εκτύπωσης, συσκευασίας και αποθήκευσης. Τα προιόντα της Μediterraneo βρίσκονται σε όλα σχεδόν τα σημαντικα Μουσεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, σε καταστήματα, ξενοδοχεία και γκαλερί, καθώς και στα καταστήματα λιανικής Mediterraneo στο Ρέθυμνο, τα Χανιά, την Ελούντα, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.

Shop On Line